Lasiterassien yritysmyynti palvelee ammattilaisia

Siesta on maan johtavia terassilasitusjärjestelmien valmistajia vuosikymmenten kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Valikoimissamme ovat lasiterassit, lasikatot, lasikaiteet, terassipohjat ja tuulensuojalasit. Tuotteemme ovat aina mittatilausratkaisuja, mutta valmiita ratkaisuehdotuksia löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen.

Yritysmyynti palvelee rakennusliikeasiakkaita, talotehtaita, taloyhtiöitä, liiketiloja, arkkitehtejä sekä muita ammattiasiakkaita. 

Ota yhteyttä sähköpostitse tai numeroon 010 281 5107

Rakentajat / Rakennuttajat

Kokonaisvaltaista palvelua rakentajille ja rakennuttajille

Siesta on luotettava yhteistyökumppani ja palvelemme vakaalla ammattitaidolla. Pyrimme tekemään asioinnin meidän kanssa mahdollisimman helpoksi, näin voit keskittyä rakentamiseen.

Kun pääsemme lasitettavan kohteen suunnitteluun mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, niin voimme auttaa ratkaisun optimoinnissa tuoden kustannussäästöjä

Katso referenssikohteitamme

Talotehtaat

Luo lisäarvoa asiakkaille Siesta-lasituksilla 

Olipa yrityksesi lasitusratkaisujen tarve pieni tai suuri, me olemme sinulle juuri sopivan kokoinen kumppani. Meillä on oma yritysmyyntiä hoitava organisaatio, joka tekee yrityskohtaisia, räätälöityjä sopimuksia.

Taloyhtiöt / isännöitsijät

Räätälöityjä ratkaisuja olemassa oleviin olosuhteisiin

Siesta tunnetaan hyvänä yhteistyökumppanina vaativissa korjausrakentamishankkeissa. Oli sitten kyse pienestä yksittäisestä lasituksesta tai kokonaisien taloyhtiöiden lasituksista, ole meihin yhteydessä.

Referenssit

Liiketilat / erikoisratkaisut

Luo kilpailuetua Siesta-lasiterassilla

Siesta-lasiterassin hyödyllisyys ei rajoitu pelkästään yksityiseen käyttöön, vaan siitä voidaan luoda ravintolalle, kahvilalle tai hotellille asiakkaita houkutteleva kilpailuetu. Lasitetun terassin käyttöaika on pitkä, aikaisesta keväästä varhaiseen talveen – sopivasti lämmitettynä jopa vuoden ympäri. Lasitettu ravintolaterassi voi maksaa itsensä nopeastikin takaisin lisääntyneen käyttöasteen myötä.
Katso referenssimme

Ottakaa yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voimme ratkaista tarpeenne.

Modernit ja klassiset toimitilaratkaisut

Ajanmukaiset toimitilaratkaisut lasituksien avulla

Siesta toimittaa lasituksia myös toimitiloihin. Modernit lasitusratkaisut antavat lisäarvoa yritykselle, mahdollistaen huippuunsa hiotun käyttäjäkokemuksen ja uusimpien teknisten ratkaisujen hyödyntämisen. Työskentely lasitetussa ympäristössä lisää myös yhteisöllisyyden tuntua, tarjoten kuitenkin täyden yksityisyyden ja työrauhan, sitä kaipaaville.

Katso referenssikohteidemme kuvia galleriasta >

Arkkitehdit / rakennussuunnittelijat

Helpota suunnittelutyötäsi työkalujemme avulla

Ota yhteyttä meihin, niin tarjoamme mielellämme asiantuntemusta ja apuvälineitä suunnittelun avuksi. Nämä nopeuttavat suunnitteluprosessia ja tekevät helpommaksi esittää asiakkaalle eri vaihtoehtoja. Lataa RT-korttimme alta olevasta kuvakkeesta. 

Palvelemme mielellämme teitä henkilökohtaisesti suunnitteluprojektin aikana. Ota yhteyttä