Laatu, kestävyys ja kotimaisuus

SIESTAN YRITYSMYYNTI PALVELEE 

AMMATTILAISTEN LASITUSTARPEITA 

 

Siesta on maan johtavia terassilasitusjärjestelmien valmistajia vuosikymmenten kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Valikoimistamme löytyvät perinteisten lasiterassien, lasikattojen, lasikaiteiden, terassipohjien ja tuulensuojalasien lisäksi myös toimitilalasit, sekä julkisten tilojen lasitusratkaisut, kuten mm. itsenäiset kokous- ja tilanjakoratkaisut. 

Tuotteemme ovat aina mittatilausratkaisuja, mutta valmiita ratkaisuehdotuksia ja tuotekokonaisuuksia löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen. 

Yritysmyyntimme palvelee rakennusliikeasiakkaita, talotehtaita, taloyhtiöitä, liiketiloja, arkkitehtejä sekä muita ammattiasiakkaita. 

RAKENTAJAT JA RAKENNUTTAJAT 

Kokonaisvaltaista palvelua rakentajille ja rakennuttajille

Siesta on luotettava yhteistyökumppani, joka palvelee vakaalla ammattitaidolla vaativimpiakin asiakaskohteita. Pyrimme tekemään asioinnin kanssamme mahdollisimman helpoksi, jotta asiakkaamme voivat keskittyä rakentamiseen. 

Päästessämme lasitettavan kohteen suunnitteluun mukaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, voimme auttaa ratkaisun optimoinnissa tuoden kustannus- ja aikataulusäästöjä.

Katso referenssikohteitamme

 


TALOYHTIÖT JA ISÄNNÖITSIJÄT

Räätälöityjä ratkaisuja olemassa oleviin olosuhteisiin

Siesta tunnetaan hyvänä yhteistyökumppanina vaativissa korjausrakentamishankkeissa. Olipa sitten kyse pienestä yksittäisestä lasituksesta tai kokonaisien taloyhtiöiden lasituksista, ole meihin yhteydessä. Asiantuntijamme auttavat teitä prosessin jokaisessa vaiheessa.

Referenssit

 


LIIKETILAT JA ERIKOISRATKAISUT

Luo kilpailuetua Siesta-lasiterassilla

Siesta-lasiterassin hyödyllisyys ei rajoitu pelkästään yksityiseen käyttöön, vaan siitä voidaan luoda ravintolalle, kahvilalle tai hotellille asiakkaita houkutteleva kilpailuetu. Lasitetun terassin käyttöaika on pitkä – aikaisesta keväästä varhaiseen talveen. Ja sopivasti lämmitettynä, se tarjoaa viihtyvät tilan jopa vuoden ympäri. Lasitettu ravintolaterassi voi maksaa itsensä nopeastikin takaisin lisääntyneen käyttöasteen myötä.

Lasiseinä toimii tehokkaana tilanjakajana ja rytmittää liiketilan asiakasvirtaa. Lasitettu katto taas tarjoaa tiloihin valoisuutta ja tilan tuntua, suojaten mm. kalusteita sään aiheuttamalta kulumiselta, sekä ei-toivotuilta vierailta.

Katso referenssimme


Selaa julkisten tilojen lasitusratkaisuesitettä 


MODERNIT JA KLASSISET TOIMITILARATKAISUT

Ajanmukaiset toimitilaratkaisut lasituksien avulla

Siesta toimittaa lasituksia myös toimitiloihin. Modernit lasitusratkaisut, kuten lasiseinät ja liukulasitukset antavat lisäarvoa yritykselle, mahdollistaen huippuunsa hiotun käyttäjäkokemuksen ja uusimpien teknisten ratkaisujen hyödyntämisen. Työskentely lasitetussa ympäristössä lisää myös yhteisöllisyyden tuntua, tarjoten kuitenkin täyden yksityisyyden ja työrauhan, sitä kaipaaville. 

Katso referenssikohteidemme kuvia galleriasta

Selaa Toimitilaratkaisut -esitettä


ARKKITEHDIT JA RAKENNUSSUUNNITTELIJAT

Helpota suunnittelutyötäsi työkalujemme avulla

Ota meihin yhteyttä. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja ammattimaiset apuvälineet suunnittelunne avuksi. Nämä työkalut nopeuttavat suunnitteluprosessia ja tekevät eri vaihtoehtojen esittelystä asiakkaalle helpompaa.

Palvelemme mielellämme teitä henkilökohtaisesti suunnitteluprojektinne aikana. 

Ota yhteyttä sähköpostitse tai numeroon 010 281 5107