Myyjä Turkuun

Siesta Group Oy myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa laadukkaita kotimaisia Siesta-lasiterasseja asiakkaiden tarpeisiin. Jatkamme 1990-luvulta lähtöisin olevan Siesta-lasiterassien valmistuksen perinnettä. Siestan tuotteet ja palvelut ovat aina asiakkaalle yksilöityjä mittatilausratkaisuja, jotka on toteutettu asiakasta kuunnellen. Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteista, asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä viimeistellystä työn jäljestä.

Tyytyväisiä Siesta-lasiterassin omistajia on jo tuhansia eri puolilla Suomea.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt MYYJIÄ Turkuun

Työtehtävänäsi on aktiivinen B-to-C -myyntityö omalla alueellasi. Olet idearikas ja aktiivinen asiakashankinnassa ja verkostoidut luontevasti alueellasi. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti aina jälkimarkkinointiin asti varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Tuotteinasi ovat laadukkaat, kotimaiset Siesta-lasiterassit.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja tulosten saavuttamisesta. Odotamme sinulta perusymmärrystä rakentamisesta.

Tarjoamme sinulle laadukkaat, kotimaiset tuotteet, kattavan koulutuksen ja kannustavan palkkausmallin. Työsuhde-etuna mm. liikuntaseteli.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 31.10.2019 mennessä.

Valituksi tulleille henkilöille maksamme 2 000 € starttirahan.

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Jan Patama 

puh. 050 569 7510  

jan.patama@siesta.fi