Myyjä Uusimaa

Myyjän uusi koti on Siesta -lasiterassilla

Siesta Group Oy on kotimainen, laadukkaiden lasiterassien valmistaja, joka jatkaa 1990-luvulta lähtöisin olevaa Siesta-lasiterassien perinnettä. Olemme kasvava kotimainen lasiterassien valmistukseen erikoistunut yhtiö. Tuotteemme ja palvelumme ovat asiakkaille personoituja mittatilausratkaisuja. Meidät tunnetaan hyvän ja kattavan palvelun lisäksi tuotteiden korkeasta laadusta ja ulkonäöstä sekä tuotteiden toimintavarmuudesta vaihtelevissa olosuhteissa. Tyytyväisiä Siesta-lasiterassin omistajia on jo tuhansia eri puolilla Suomea. 

Etsimme parhaita tekijöitä kasvumme tueksi UUDELLEMAALLE.

*ARVOSTAMME kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Taito kysyä ja kuunnella ovat näkemyksemme mukaan tärkeämpiä kykyjä kuin pelkkä puhuminen.

*ODOTAMME oma-aloitteisuutta, avoimuutta, työteliästä asennetta sekä valmiuksia hallita omaa kalenteria. Tavoitteellisuus, luotettavuus ja täsmällisyys ovat mahdollisia hyveitäsi.

*EDELLYTÄMME B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työajoihin. Korvaamme kilometrit asiaankuuluvasti.

*TARJOAMME tuotteet ja työkalut, joista voi olla aidosti ylpeä. Siestan oma myynti- ja suunnitteluohjelmisto auttaa saavuttamaan tavoitteet. Eduksi on, kun omaa kokemusta rakentamisen toimialalta tai kuluttajamyynnistä.

*KOULUTAMME tehtävään valitun henkilön perusteellisesti. Meillä myyjät saavat kehittyä yksilöinä, ovathan asiakkaamme ja tuotteemmekin yksilöllisiä.

Meillä suunnitellaan täydellisiä olotiloja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Meillä oppii uutta, saa haasteita kantokyvyn mukaan ja tietenkin kilpailukykyisen palkan hyvin tehdystä työstä. Lähtökohtamme on, että omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan ansaintaan.

Haemme nyt Uudellemaalle MYYJIÄ rakentamaan menestystä kanssamme.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 15.2.2021 mennessä.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Jani Koivula

puh. 010 327 3302

jani.koivula@siesta.fi