Myyjä Vantaalle

Siesta Group Oy myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa laadukkaita kotimaisia Siesta-lasiterasseja asiakkaiden tarpeisiin. Jatkamme 1990-luvulta lähtöisin olevan Siesta-lasiterassien valmistuksen perinnettä. Siestan tuotteet ja palvelut ovat aina asiakkaalle yksilöityjä mittatilausratkaisuja, jotka on toteutettu asiakasta kuunnellen. Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteista, asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä viimeistellystä työn jäljestä.

Tyytyväisiä Siesta-lasiterassin omistajia on jo tuhansia eri puolilla Suomea.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt MYYJÄÄ Pääkaupunkiseudulle

Työtehtävänäsi on aktiivinen B-to-C -myyntityö omalla alueellasi. Olet idearikas ja aktiivinen asiakashankinnassa ja verkostoidut luontevasti alueellasi. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti aina jälkimarkkinointiin asti varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Tuotteinasi ovat laadukkaat, kotimaiset Siesta-lasiterassit.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja tulosten saavuttamisesta. Perusymmärrys rakentamisesta on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme halua oppia ja nälkää tehdä tulosta.

Tarjoamme sinulle laadukkaat, kotimaiset tuotteet, kattavan koulutuksen ja kannustavan palkkausmallin. Työsuhde-etuna mm. liikuntaseteli.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t 31.10.2019 mennessä.

Valituksi tulleille henkilöille maksamme 2 000 € starttirahan.

 

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Ilkka Puotila 

puh. 050 470 7639

ilkka.puotila@siesta.fi