Yllätä rakkaasi ystävänpäivänä lasiterassilla

Siestalla rakastetaan iloisia yllätyksiä ja varsinkin lasiterasseihin liittyviä. Siksi kokosimme vinkkejä ikimuistoisen ystävänpäivän viettoon – tietenkin lasiterassin suojassa.

Yllätä läheisesi lasiterassilla

Ystävänpäivä on meille hetki, jona useat meistä muistavat rakkaitaan. Jos perheessänne on jo lasiterassi, voi läheisille järjestää ystävänpäivän kunniaksi esimerkiksi ulkoilmaillallisen ystävänpäiväteemalla. Kun koristelet terassisisi punaisin ilmapalloin, kauniin kukkasin ja valaiset terassi ulkovaloin – on juhlatunnelma taattu. Juhlat kruunaa esimerkiksi yksinkertainen, mutta kaunis "naked cake", jonka päälle voit asetella mansikoita, vaalenpunaisia karamelleja ja syötäviä kukkia. Ja jos aikaa kakun tekoon ei riitä, tarjoavat leipomot ihastuttavia pieniä ystävänpäiväleivoksia, jotka ovat kuin taideteoksia.

Juhlien järjestäminen on yllättävän vaivatonta, kun muistat kutsujen lisäksi vain muutaman perusasian. Koostimmekin listan, jonka avulla järjestelyt hoituvat kuin itsestään. Älä siis stressaa turhasta, sillä yllätys on aina onnistunut, oli se pieni tai suuri. Tärkeintä on kaunis ajatus ja välittäminen.


Kosi unohtumattomalla tavalla – lasiterassillasi

Kosimista suunnitteleville lasiterassi tarjoaa mitä ihanteellisimman mahdollisuuden luoda taianomaisen tunnelman sitä "suurta kysymystä" varten. Kun koristelet terassisi valoilla ja kynttilöillä ja hankit lisäksi esimerkiksi runsaasti rakkaasi lempikukkia, on kosinta varmasti erityinen. 

Yhteisiä muistoja rakentamassa

Jos ystäväpiirinne on tiivis, voit kutsua myös yhteiset ystävänne ja läheisenne todistamaan tätä hienoa hetkeä lasiterassillenne. Kosinnan taltiointi "salaa" videolle onnistuu myös helposti lasiliukujen läpi ja kosinnan kuvaamalla saatte videomuiston tästä erityisestä hetkestä. Kosinnan kruunaava juhla voidaan viettää talvisella terassilla vilttien ja lyhtyjen lämmittäessä, ja kun ilta käy viileäksi, voi juhlintaa jatkaa sisällä. Myös terassilämmitin on  hyödyllinen hankinta.

Entä jos kirjoittaisitkin ystävänpäiväviestisi lasiliukuoveen? 

Ystävänpäiväteemainen lumiveistoskisa

Lasten kanssa ystävänpäivää voi viettää monella tapaa – ja lumiveistoskisa on niistä yksi hauskin. Lumiveistoskisan järjestäminen on myös helppoa: voit kattaa lastenjuhlien herkkupöydän lasiterassille, mielenkiintoisen puuhan löytyessä läheltä lumihangesta. Ystävänpäivän lumiveistokisan järjestäminen, miksei koko korttelin lapsille, onnistuu vaivatta omalla pihalla ja terassilla.

Viltit ja taljat, sekä höyryävä kaakao pitävät pienet lasiterassivieraat lämpiminä

Lastenjuhlien tarjottavat herkut eivät välttämättä ole kalliita tai hankalia tehdä. Lämmikkeeksi lapsille sopii esimerkiksi höyryävä kaakao ja kermavaahto, sekä lämpimät, sydämen muotoiset, esim. piparkakkumuotilla leikatut pasteijat ja keksit. Mikä parasta, terassilla järjestetyillä lastenjuhlilla sotku pysyy minimissä, eikä vaivaa kodin siivouksestakaan synny. Lumiveistokisa ja lasiterassilla järjestetty juhla onkin näin yksi stressittömimmistä lastenjuhlateemoista, jonka voi toteuttaa myös talven syntymäpäivien tai talviloman aikaan.

Ja unohtaa ei sovi, että lasiterassilla viihtyvät lasten lisäksi myös aikuiset, jotka voivat yllättäen innostua myös lumiveistopuuhiin. 


Mutta entäpä jos en omistakaan vielä lasiterassia?

Ei hätää, sillä tähän meillä on toki ratkaisu: Voit yllättää rakkaasi lasiterassilla, antamalla lasitukset lahjaksi juuri ystävänpäivänä. Voit olla myös varma, että tämä ystävänpäivälahja muistetaan ikuisesti. Lahjakorttina annettu lupaus lasiterassin hankinnasta saa kenen tahansa sydämen lämpiämään. 

Jotta lahjan antaminen olisi mahdollisimman helppoa teimme valmiin lahjakorttipohjan, jonka voit tulostaa kotonasi.

Lataa lahjakorttipohjamme tästä. 

Varaa maksuton lasiterassin suunnitteluaika valmiiksi jo tästä