Tuotteen toimivuus on meille kunnia-asia

Siesta on valmistanut alansa kestävimpiä ja luotettavimpia lasiterasseja Suomessa jo vuosikymmenten kokemuksella. Tämän kokemuksen ja historiamme kautta, meille onkin muodostunut arvoja, jotka ovat meille yrityksenä erityisen tärkeitä. 

Näistä yksi on tuotteemme toimivuuden takaaminen jatkuvan tuotekehityksen avulla. Pyrimmekin parantamaan tuotteitamme aktiivisesti siten, että ne palvelevat esim. muuttuvia alueellisia sääolosuhteita ja asiakkaidemme tarpeita markkinoiden parhaimmalla tavalla.


Haluamme kuunnella asiakkaidemme kokemuksia ja oppia niistä

Meille on tärkeää kuulla, miten jokainen asiakkaamme kokee Siesta -lasiterassin käytön ja sen toimivuuden. Haluammekin oppia asiakkaidemme kokemuksista ja kehittää tuotteitamme ja palveluitamme yhteistyössä oikeiden asiakkaidemme kanssa vastaamaan niitä aitoja tarpeita, joita ihmisillä on – me emme oleta, vaan kuuntelemme ja kysymme.

Jokainen asiakas ja -kokemus ovat meille tärkeitä

Tämän vuoksi käytämmekin apunamme asiakastutkimustyökaluja, jotta jokaista asiakasta kuultaisiin mahdollisimman kattavasti, ja jotta voisimme reagoida kehitystarpeisiin mahdollisimman nopeasti.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa teemme alan parhaimmat tuotteet

Jokainen ihminen kehittyy ja oppi läpi elämän – ja tuo sama viisaus pätee myös yrityksien kohdalla. Tuotekehitys on jatkuva prosessi ja sen vuoksi asiakkaidemme kokemukset ovat meille korvaamattomia. 

Kiitos kuuluu siis asiakkaillemme!

 

........................................................

Siesta toteuttaa ja asentaa lasiterassiunelmia läpi vuoden

Jos ette omista vielä omaa Siesta -lasiterassia, voitte aloittaa suunnittelun tästä ja varata maksuttoman suunnittelukäynnin, jonka aikana lasiterassiasiantuntijamme kartoittavat kanssanne lasitustarpeenne ja -toiveenne. Muistettehan, että suunnittelu on aina maksutonta, eikä se velvoita teitä mihinkään. Ainoastaan haaveilu uudesta terassista on pakollista. 

Lue aitoja asiakaskokemuksia täältä