Näin lomailet onnistuneesti myös kotona - vinkkejä lasiterassin omistajalle

Kukapa meistä ei haaveilisi matkasta lumisiin maisemiin, laskettelemaan tai hiihtämään tuntureille. Talven vähälumisuus etelässä on harmittanut meistä monia ja lumenkaipuu onkin kasvanut monen mielessä jo valtavaksi. Pääsiäislomien lähestyessä moni meistä on suunnitellutkin matkustavansa reilusti lumisempaan pohjoiseen - lunta olisi ihana nähdä, edes vähän enemmän. Koska monet eivät nyt kuitenkaan pääse matkaan, voi kotona rentoutuminen kevättalven päivinä olla aivan yhtä antoisaa kuin hiihtäminen laduilla. Tässä meidän vinkkimme rentoon loman viettoon - lasiterassilla tietenkin!

Tägää kotilomakuvasi instagramissa: #lomailekotona 

Viltti harteille ja lukupuuhiin!

Lasiterassilla voi kevättalvipäivänä lukea hyvää kirjaa, kunhan vain muistaa pitää itsensä lämpimänä – ja tässä terassilämmitin on oiva apu. Oikein valittu lämmitin luo kotoisan tunnelman lasiterassille myös pilvisinä päivinä. Joidenkin lasiterassia koristaa sisustustakka tai aito, toimiva kamina, jotka luovat terassille myös kaunista tunnelmaa. Takan lämmössä viihtyy ja rentoutuminen on taattu.

Lasiterassin lomasisustaminen ruokkii aisteja ja lämmittää mieltä

Lasiterassin lomasisustaminen on helppoa ja mukavaa. Tuomalla terassillesi esim. runsaasti pehmeitä taljoja ja vilttejä, luot lasiterassille lämmintä tunnelmaa ja edesautat rentoutumistasi aistiesi kautta. Lasiterassille sytytetyillä kynttilöillä, valoilla ja aromaattisilla tuoksulyhdyillä lisäät terassilomasi rauhoittavaa vaikutusta entisestään. Tee lomastasi kaunis, itsesi näköinen – ja sisusta lasiterassistasi kotilomakeidas.

Lue lisää ajankohtaisista tarjouksistamme: Lasiterassien kevättalviale huipentuu nyt

Terassijooga on ihanaa...Hengitä sisään ja ulos pitkään ja rauhallisesti – ja istuudu hetkeksi meditoimaan. Tyhjennä mielesi kiireestä ja anna itsellesi mahdollisuus pysähtyä paikalleen. Keskity erityisesti pitkiin, kiireettömiin uloshengityksiin, sillä ne rauhoittavat hermostoasi. Pysähdy hetkeen. 

Aamujoogaa raikkaalla lasiterassilla!

Kiire, kaaos, melu ja stressi unohtuvat yllättävän nopeasti, kun kotiloma-aamut aloittaa terassijoogalla. Raikas kevättalven ilma ja kaunis, lasituksien takana avautuva talvimaisema, palauttavat kehon ja mielen tilaan, joka on meille optimaalinen. Talvisella terassilla meditoimisen voi ajatella korvaavan vaikkapa avannossa käymistä. 

Raikkaassa ilmassa stressitasomme laskevat ja valmistelemme kehoamme kevätkauteen ja työhön paluuseen huomaamattamme. Joogan tai meditoinnin jälkeen myös päivän arkiaskareet ja mahdollinen etätyöohjelma eivät väsytä, vaan voimaa löytyy yllättävän paljon.

Lomalla on lupa laiskotella!

Eikö jooga tai lukeminen kiinnosta? Ei haittaa, sillä lomalla ei ole pakko tehdä mitään. Kotiloman voi viettää viltti hartioillaan, terassilla haaveillen tai hätävaraherkkuja syöden. Minnekään ei ole kiire, sillä kotilomat on tehty pysähtymistä ja ihan vain olemista varten. Lataa akkusi, kuten hyväksi näet – sinä olet rentoutumisesi asiantuntija.

Seurapelit, kukkasipulien istutus, polkupyörähuolto – Miten sinä hyödyntäisit lasiterassia kevättalven lomallasi?  

Etkö omista vielä lasiterassia? Ei hätää! Lasiterassin hankinnan voi aloittaa nyt kotoa käsin. 

Varaa maksuton lasiterassin suunnitteluaikasi tästä