Näillä konsteilla nostat kiinteistösi arvoa tehokkaasti

Paljon puhuttu asuntojen arvon heittely huolettaa varmasti meistä monia. Ja juuri siksi onkin hyvä luoda katse niihin yksinkertaisiin työkaluihin, joilla asunnon omistaja voi itse vaikuttaa positiivisesti omistamansa kiinteistön arvon vakauteen ja jopa sen kasvuun. 

Vaikka asiantuntijat ovat jo vuosia listanneet monia yksinkertaisia keinoja, joilla pelättyä arvonlaskua voi estää tehokkaasti, ovat kuluttajat Suomessa olleet vielä naapurimaitaan hitaampia ryhtymään toimeen ja se näkyy nyt kotimaisilla markkinoilla. Mutta silti ei ole liian myöhäistä.


Hyvin hoidetun pihan, sekä toimivan terassin ja lasitusten on voitu todeta nostavan kiinteistön arvoa jopa 15%, kertovat kiinteistömyynnin ammattilaiset

Mitä siis tehdä, jos haluat säilyttää kiinteistösi arvon tai jopa nostaa sitä? Ratkaisut ovat helpompia kuin moni luulee, sillä yksinkertaisimmillaan pihan kunto, terassien laatu ja toimivuus, sekä ulkonäkö nousevat kiinteistöjen arvoa arvioitaessa suositeltavien parannustoimien kärkipäähän. Pihan ja terassin perusparannukset ja niiden uudistaminen ovat siis avain arvon säilyttämiseen.
Pihan ja terassien kunto, rauhallisuus ja viihtyvyys lyhentävät ammattilaisten mukaan jopa kiinteistöjen myyntiaikoja.


Ensivaikutelma kertoo meille heti, onko kiinteistö hintansa arvoinen 

Hyvän vaikutelman ja viihtyvyyden vuoksi lasikaiteet, siistit ja tyylikkäät, ammattilaisten viimeistelemät lasiterassien liukuovet ja niiden suoma suoja, sekä rauha tukevatkin kiinteistöjen arvoa tavalla, joka ei heilu rahoitusmarkkinoiden myrskytuulessa. Kestävä ja laadukas kotimainen terassilasitus onkin siten panostus, jonka jokaisen kotinsa arvoa suojelevan olisi hyvä ainakin harkita hankkivansa.
Koska me Siestalla ymmärrämme markkinoita ja kuluttajien toiveita, haluamme tarjota mahdollisimman yksilöllistä palvelua parhailla tuotteilla – ja siksi myös terassin suunnittelusta on tehty meillä täysin maksutonta. Suunnitteluprosessi asiantuntijoidemme opastuksella ei velvoita sinua mihinkään – paitsi visioimaan kiinteistösi maksimaalista potentiaalia ja sen tulevaisuuden arvoa.

 

Kiinteistön arvoon on lopulta yksinkertaista ja ennen kaikkea täysin mahdollista vaikuttaa

Jotta hyvät uutiset eivät loppuisi tähän, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia lasitukset tavalla, joka ei rasita arjen muita hankintoja: Siesta -rahoitus tuo joustoa elämään ja voit tehdä kiinteistösi arvoa suojelevat perusparannukset nyt heti, ilman stressiä kulujen kohtuuttomasta noususta.

Lähde: Kauppalehti 

Varaa maksuton suunnitteluaikasi tästä 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin!