MEDIASSA: MTV3:n KOTOISA tarjoaa inspiraatiota remontoijille

Vappu Pimiän Veera-siskon takapiha remontoitiin upeaksi keitaaksi MTV3:n Kotoisa- ohjelman jaksossa 12. "Viidakosta ulko-olohuoneeksi", jossa myös Olotila-lasihuoneemme pääsi oikeuksiinsa. Lasihuoneen yhteyteen rakentui kesäkeittiö ja suuri terassi, jossa perheen on nyt mahdollisuus viettää rentouttavaa aikaa yhdessä. Pihan upeasta suunnittelusta vastasi Green Idea.Katso KOTOISA jakso 12. tästä

"Sisustusohjelma Kotoisan nelihenkinen tiimi ottaa vastaan jokaisessa jaksossa yhden kohteen haasteineen, suunnittelee oikeat ratkaisut ja toteutukset sekä tietenkin hoitaa näyttävän ja yllättävän muutoksen valmiiksi asti. Kohteesta riippumatta lopputulos on aina se kaikkein tärkein, kotoisa. Kotoisan tiimin kuuluvat pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen, sisustussuunnittelija Seija Strand, puutarhuri Niko Lindfors ja remonttimies Ville Heino."

Green Idean nettisivut löytyvät osoitteesta www.greenidea.fi 

Green Idean Instagram- tililtä voi löytää inspiraatiota pihan ja ulkotilojen sisutukseen ja rakentamiseen.


Ohjelmassa haastateltiin myös myyntijohtajaamme, Jesse Marttilaa, joka kertoi katsojille "avaimet käteen" -palvelustamme ja asiakkaiden arvostamista tuotteistamme, sekä asennusprosessista. (ks. kuva alla)