Lasiterassin sisustamisessa vaihtoehtoja on rajattomasti

Miltä kuulostaisi, jos terassisi sisustusta ei tarvitsisi miettiä enää säiden mukaan, vaan terassilla toimisivat lähes mitkä tahansa materiaalit aivan, kuten sisällä kotona?

Nyt se on mahdollista, sillä lasiterassin suojissa olohuoneestakin tutut ylelliset materiaalit säilyvät hyvinä terassilla jopa sateisten kesien läpi ja lasikaton alla jopa vaativimmat luonnonkuidutkin, sekä herkät tekstuurit saavat olla rauhassa Suomen arvaamattomien kesäsäiden vaihteluilta. 

Sisustuslehtien sivuilta tutut pellava, raakapuuvilla, sekä villa tuovat eloa ja rentoa tyylikkyyttä lasiterassien sisutukseen nopeasti ja kohtuullisella hinnalla. 

Lasiterassin omistaja uskaltaakin kokeilla kalusteiden rungoissa mm. bambua ja rottinkia, tietäen, etteivät kalusteet kastu, kuten aiemmin taivasalla. Laiskalle kesäsisustajalle lasiterassi on myös pelastus – nyt sadesuojiksi myydyt kalustehuput voi unohtaa kaupan hyllyille, eikä kesäsade tunnukaan enää stressaavalta, kun pitäisi miettiä muistiko kotoa lähtiessä suojata kalusteet vai ei.

Iloa ja luovuutta terassin sisustamiseen!

Lasiterassin kesäsisustaminen vaatiikin ennen kaikkea mielikuvitusta ja uskallusta käyttää reilusti värejä ja sitä paljon varjeltua valkoisen sävyä. Ideoita ja inspiraatiota terassisisustukseen voi etsiä mm. Instagramista, blogeista tai sisustuslehtien sivuilta. Myös Siestan oma Pinterest -tili tarjoaa laajan kattauksen sisustusideoita inspiraatiota etsiville.