Lasiterassi on mökkeilijän parhain ystävä

Kesä on jo pian puolessa välissä ja sateet ovat saavuttaneet Suomen helleaallon päätteeksi. Pitkään jatkunut lämmin kausi on koetellut niin kasveja kuin lomailijoitakin. Suojaa ja viilennystä auringosta onkin haettu mitä ihmeellisimmin keinoin. Kesän ollessa näin tavanomaista lämpimämpi ja auringon paistaessa välillä hiukan liiaksikin, emme usein muista, millainen Suomen kesä tosiasiassa usein on. Sateet ja tuuli, joskus jopa myrskyt, koettelevatkin tavallisesti kesälomalaisten lomasuunnitelmia.

Uusi trendi nostaa mökkien ja vapaa-ajan asuntojen arvoa sekä viihtyvyyttä

Aina viime vuosiin saakka lasiterassi on totuttu yhdistämään pääosin kaupunkikoteihin ja taajama-alueiden kiinteistöihin. Olemme kuitenkin jo voineet useamman vuoden ajan nähdä kasvavana trendinä kesämökkien upeat ja käytännölliset lasiterassit. Olemmekin saaneet ihastella mitä näyttävimpiä lasiterasseja, joita on tänäkin kesänä asennettu runsaasti juuri mökkikiinteistöjen yhteyteen. Mökeillä suositaan perinteisten lasiterassien lisäksi nyt myös itsenäisiä lasihuoneita, joissa mökkeilijät ja vieraat viihtyvät vaikkapa läpi kesäyön.

Mökkien lasiterassikuvia voi ihailla myös Instagramissamme

Lasiterassin käytännöllisyys yllättää lomailijan ja mökkivieraan

Mökeillä ruokaa tehdään usein grillissä ja syönti tapahtuu monina päivinä ulkosalla. Kun ilmat ovat hyvät, ei ongelmia synny, jos emme laske ruoasta kiinnostuneita lintuja tai ympärillä pörrääviä hyttysiä. Kun ilmat muuttuvat ja aurinko menee pilveen, alkaa moni pohtimaan, mistä suojaa ja käyttöpinta-alaa mökille voisi saada lisää. Ja lasiterassi on tähän mitä parhain vaihtoehto. Lasiterassilla ruoanlaitto, illanvietot ja askareet sujuvatkin aina suojaisissa olosuhteissa, eikä lomailijan säästressi pääse enää haittaamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika ja myyjämme tekevät juuri teidän mökillenne sopivan yksilöllisen lasiterassisuunnitelman. Varaa suunnitteluaika tästä ja astu askel lähemmäs unelmiesi mökkiterassia.

Heinäkuun ajan itsepuhdistuvat Activ™-lasit nyt -50%

 

Asuntomessut -kampanja: Varaamalla suunnitteluajan heinäkuun loppuun mennessä osallistut 500 € -arvoisen siirrettävän ilmastointilaitteen arvontaan