Lasiterassi - ja kevät koittaa jo aiemmin

Vaikka talvihanget peittävät ikkunasta näkyviä maisemia, vaikka lumityöt odottavat ja pakkasetkin paukkuvat – lasiterassi herää kevääseen aiemmin kuin moni luulee.

"Voi kuinka kaipaankin aurinkoa ja valoa, lämpöä ja keväisiä tuoksuja."

Kun talvea on vielä reilusti jäljellä täällä pohjoisen pimeyden keskellä, haaveilevat meistä useat matkasta tai jopa muutosta etelään. Kaikille se ei töiden tai arjen kiireiden vuoksi ole mahdollista, ja siksi onkin ihanaa, jos omassa kiinteistössä on lasiterassi. Terassilla kevään voi ottaa vastaan paljon aiemmin kuin moni tietääkään.

Lämmittimien ja keväthankien auringon avulla kevät saapuu terassille paljon ennen muuttolintujen paluuta. Oletko kokeillut jo kirkasvalolamppua lasiterassillasi? 

Lasiterssi voi toimia talvella jopa hyvinvoinnille pyhitettynä ylimääräisenä tilana, joka tarjoaa sopivan hapekkaan ja rauhallisen tilan lauhoina päivinä jopa esim. venyttelylle. Mikseipä kuntopyöräkin voisi asustella lasiterassilla? Lämminverisille ihmisille lasiterassin talvinen viileys saattaa olla mitä parhain kuntoharjoittelupaikka.

Nauti terassistasi läpi vuoden 

Lasiterassi on tarkoitettu parhaimmillaan ympärivuotiseen käyttöön. Hiihtokeleillä siellä voi säilyttää talviurheiluvälineitä ja vaihtaa ulkovarusteista sisävaatteisiin. Terassikalusteiden säilyttämiseenkään ei tarvitse talviaikana ylimääräistä tilaa, kun lasiterassi antaa kalusteille suojan läpi lumisten kuukausien. Mikäpä sen mukavampaa kuin tulla vilvoittelemaan viihtyisälle lasiterassille suoraan saunan lämmöstä tai nauttia kevätauringosta viikonloppuaamuisin kahvikupin ja sanomalehden kanssa oman lasiterassin suojissa.

Hankkiessasi lasitukset terassillesi jo talvella, pääset sisustamaan lasiterassiasi kevätkuntoon jo hyvissä ajoin.

Kukkasipulit ja viherpeukalot viihtyvät lasiterassilla

Puutarhatöiden esivalmistelu hoituu ihanan leppoisasti, kun lasiterassi tarjoaa tilan toimia. Enää ei tarvitse puuhailla pimeässä kellarissa sipulien ruukutuspuuhissa, vaan istutustyöt voi hoitaa lasiterassin suojissa.

Kun terassikalusteet ovat terassilla ympärivuotisessa käytössä, voi keväällä keskittyä kalustehuollon ja järjestelemisen sijaan auringosta ja hyvästä olosta nauttimiseen. Mikset sinäkin astuisi siis jo nyt ensimmäisen askeleen kohti kevättä ja lähemmäs oman lasiterassiunelmasi toteutumista?

Talvikampanjamme on vielä käynnistä, joten nyt kannattaa hyödyntää myös jopa 2500€ talvialennuksemme. Ja huomiothan, että kevään ja kesän parhaat asennusajat varataan juuri nyt!

Varaa ilmainen suunnitteluaikasi tästä 

Lasiterassin sisustus- ja käyttövinkkejä, ideoita ja inspiraatiota voit etsiä mm. Instagramista, blogeista tai sisustuslehtien sivuilta. Myös Siestan oma Pinterest -tili tarjoaa laajan kattauksen sisustusideoita ja inspiraatiota etsiville.