Kun suojana on tyylikäs ja käytännöllinen lasiterassi, eivät vaihtelevat säätkään häiritse lomailijaa

Kevät ja kesä ovat lasiterassien kulta-aikaa ja uusia terasseja rakennetaan juuri nyt ennätysmääriä. Monet toivovatkin uuden lasiterassin valmistuvan usein ylioppilasjuhlille tai juhannukseksi, jotta sääolosuhteita ei tarvitsisi varoa ja järjestäjät saisivat keskittyä siihen olennaiseen – eli juhlista nauttimiseen.

Lasiterassi tarjoaakin parhaimmillaan kauniit ja tyylikkäät puitteet juhlalle kuin juhlalle, sekä tarvittavan suojan sateelta, tuulelta ja luonnon eläimiltä. Juhannustanssitkin sujuvat lämpöisissä merkeissä, vaikka ulkona olisi sadetta ja tuiskua.

Ja mikä parasta – kesä ei ole ainoa vuodenaika, jolloin lasiterassista on iloa

Lisävarusteet takaavat miellyttävän lasiterassielämyksen läpi vuoden ja lasiterassin käyttökausi voi jatkua näin jopa vuoden ympäri. Syksyllä käyttöön voi ottaa mm. terassilämmittimet, jotka takaavat miellyttävän lasiterassielämyksen jopa pakkasillakin.

Syksyyn on kuitenkin vielä aikaa, joten nautitaan hetki kesästä, vieraillen mm. Porin asuntomessuilla ja luetaan vaikkapa hyvää kirjaa lasiterassin suojissa.

Ja jos oma lasiterassisi on vielä haavetasolla, ota reilusti meihin yhteyttä ja muutetaan lasiterassiunelmasi todeksi. Maksuttoman suunnittelukäynnin saat varattua puhelimitse 010 327 3300 tai sähköisesti yhteydenottosivulta.