Kun myyjä etsii uutta kotia - Siesta tarjoaa mahdollisuuden kasvuun ja tulokseen

Millainen on hyvä työnantaja ja mitä se tarjoaa?

Jokainen meistä osaa varmasti vastata tähän kysymykseen. Ja vastauksemme ovat hyvin samanlaisia; arvostamme luotettavuutta, kasvumahdollisuuksia ja itsenäisyyttä. Haluamme työn, jossa palkitaan tuloksista rahalla, eikä vain sanoilla. Toivomme vastuuta ja luottamusta, haasteita ja vakautta. 

Ja miksi? Jotta voimme rakentaa uran, jonka tiedämme kehittävän meitä ammattilaisina, ja joka tarjoaa meille mahdollisuuden sovittaa työ ja arki tasapainoon keskenään. 

Me Siestalla tarjoamme työntekijöillemme nämä kaikki edellä mainitut asiat, mutta kaiken tämän lisäksi – ja ehkä tärkeimpänä – voimme tarjota työntekijöillemme tuotteen, josta olla aidosti ylpeä. Hyvä myyjä myy näet mitä vain, mutta vain hyvä ja luotettava, lähes huoltovapaa tuote voi taata pitkällä aikavälillä henkilökohtaisen myyntituloksen, jollaista muut toimijat alallamme eivät tarjoa.

Hyviä myyjiä yhdistää aito kyky kiinnostua, oppia ja kuunnella asiakkaan tarpeita ja toiveita

Siestalla supermyyjille tarjotaan puitteet kasvaa itsensä voittajiksi. Aloittelevat osaajat saavat tuekseen Siestan huipputasoisen koulutustiimin, joka osaa löytää kunkin yksilön parhaimmat puolet – ne piirteet, joilla huipputulosta voi takoa jo heti myyntiuran alussa. Meillä myyjät saavat kehittyä yksilöinä, ovathan asiakkaamme ja tuotteemmekin yksilöllisiä.

Siestalla lasikatot eivät rajoita tuloksen tekoa, vaan mahdollistavat sen – vain taivaan ollessa rajana ­

Lue avoimista työpaikoistamme tästä 

 

Siesta Group Oy on kotimainen laadukkaiden terassilasitusjärjestelmien valmistaja, joka jatkaa 1990-luvulta lähtöisin olevaa Siesta-lasiterassien perinnettä.

Siestan tuotteet ja palvelut ovat asiakkaalle personoituja mittatilausratkaisuja. Siesta Group Oy tunnetaan hyvän ja kattavan palvelun lisäksi Siesta-tuotteiden korkeasta laadusta. Siesta-tuoteperhe kattaa kaiken, mitä nykyaikainen alumiini- ja lasirakentaminen tarvitsee. 

Lue lisää Siestasta yrityksenä