Kesän upeimmat juhlat järjestetään ulkona

Meille kaikille on sanomattakin selvää, että kesä on parasta juhlien aikaa! Tänä kesänä juhlakoristelu on erityisen runsasta ja rohkeaa, ja juhlat saavatkin vallata koko pihan - aina terassilta tontin rajalle saakka. 

Kesäiset juhlat voivat parhaillaan olla upeita ja aisteja helliviä ikimuistoisia tapahtumia, joissa perheet ja ystävät kokoontuvat ja nauttivat kulloisenkin sesongin mukaisista herkuista. Elävä musiikki tai vaikka perheen oma pieni DJ tuovat tunnelmallisen lisän kesän pihatapahtumiin.

Erityisesti monille lasiterassin omistajille ulkona järjestetyt juhlat ovat jo tuttu juttu. Juhlien hyödyntäessä koko pihan pinta-alan, voi vieraita myös huoletta kutsua normaalia enemmän. Pihan perälle voi rakentaa vaikka tanssilavan, telttakatoksen, kun taas tarjoilut voi sijoittaa terassille lasikaton suojaan. Puihin voi ripustaa valoketjuja ja lyhtyjä, jotka valaiset kauniisti myös kesäyön hämärän.

Rohkeutta ja runsautta koristeluun

Kankaat, pöytäliinat ja kukat tuovat somistukseen lisän, joka nostaa juhlavuutta ja vieraiden viihtyvyyttä vain entisestään. 

Erityisesti lasiterassin omistaja voi rohkeasti tuoda jopa sisäkalusteita juhlien ajaksi ulos, sillä sateen sattuessa lasikatos on aina varmana suojana. Lasiterassi suojaa myös lokeilta ja muilta linnuilta, kun ruoka ja herkkuja pursuava jälkiruokabuffet on esillä. 

Kun juhlia suojaa tyylikäs ja kestävä lasikatos, voi juhlastressinkin unohtaa kokonaan.

Koristele kukilla, peileillä ja kynttilöillä!

Yhdistele suuria pioneja yksittäisissä lasiastioissa metallisten kynttilänjalkojen ja pienten peilien kanssa, ja luot helposti pöytään upeaa  juhlantuntua.  

Juhlien kesäsomistaminen vaatii järjestäjältä oikeastaan vain mielikuvitusta ja uskallusta käyttää reilusti värejä ja erilaisia elementtejä. 

Ideoita ja inspiraatiota lasiterassilla tai muuten vain pihalla järjestettäviin juhliin, tarjoiluihin ja koristeluun voi etsiä mm. Instagramista, blogeista tai sisustuslehtien sivuilta. 

Myös Siestan oma Pinterest -tili tarjoaa laajan kattauksen ideoita inspiraatiota etsiville.