Juhannus ja kesän juhlat juhlitaan nyt omalla terassilla

Meille kaikille on sanomattakin selvää, että kesä on parasta juhlien aikaa! Maailman muututtua ympärillämme ovat juhlavalmistelut olleet erilaisia kuin ennen. Juhlat ovatkin vallanneet tänä vuonna lasiterassit, pihat ja puutarhat.

Kesäiset juhlat voivat parhaillaan olla upeita ja aisteja helliviä ikimuistoisia tapahtumia, joissa perheet ja ystävät kokoontuvat ja nauttivat kulloisenkin sesongin mukaisista herkuista. Elävä musiikki tai vaikka perheen oma pieni DJ tuovat tunnelmallisen lisän kesän pihatapahtumiin. Ja nyt, kun maailma vihdoin alkaa hitaasti normalisoitua ja voimme tavata läheisiämme aiempaa vapaammin, on juhlat suunniteltu useissa kodeissa turvallisuutta ajatellen usein juuri pihaympäristöön – ja lasiterassille, joka toimii tarjoiluineen juhlien keskipisteenä.

Monille lasiterassin omistajille ulkona järjestetyt juhlat ovatkin jo tuttu juttu, ja terassia on opittu hyödyntämään juhlissa ja arjessa monella tapaa. Myös mökeille on rakennettu lasituksia aiempia vuosia enemmän. 

Lasiterassi tuo suojaa ja joustavuutta koristeluun sekä tarjoiluun

Millä tavalla kotona järjestetyistä juhlista voi tehdä erityisen juhlavan?

Rohkeus ja runsaus ovat juhlakoristelun tämän vuoden teemat. Runsaat koristeelliset somisteet, kynttilät, pöytäliinat ja luonnon kukat tuovat juhliin lisän, joka nostaa päivän ikimuistettavuutta sekä vieraiden viihtyvyyttä vain entisestään. 

Koristele kukilla, kankailla, kristalleilla, ketjuvaloilla ja kynttilöillä!

Yhdistelemällä suuria pioneja yksittäisissä lasiastioissa esimerkiksi metallisten kynttilänjalkojen ja pienten kivien tai kristallien kanssa, ja luot helposti pöytään upeaa juhlantuntua, joka on kaunis myös pimenevässä illassa.  

Juhlien kesäsomistaminen vaatii järjestäjältä oikeastaan vain mielikuvitusta ja uskallusta käyttää reilusti värejä ja erilaisia elementtejä. Yksilöllisyys ja kierrätys ovat nekin nyt muodissa. Ole siis rohkea ja uskalla somistaa tämän vuoden terassi- ja puutarhajuhlista ikimuistoisen upeat.

Jos harkitset vielä oman lasiterassin hankintaa, kannattaa se tehdä nyt, sillä lasiterassin ostaja saa itsepuhdistuvat Activ™-lasit kesäkuun loppuun saakka puoleen hintaan! Varaa maksuton suunnittelu tästä

Ideoita ja inspiraatiota lasiterassilla tai muuten vain pihalla järjestettäviin juhliin, tarjoiluihin ja koristeluun voi etsiä mm. Instagramista, blogeista tai sisustuslehtien sivuilta. 

Myös Siestan oma Pinterest -tili tarjoaa laajan kattauksen ideoita inspiraatiota etsiville.