Siesta Group Oy

Siesta Group Oy on kotimainen laadukkaiden terassilasitusjärjestelmien valmistaja, joka jatkaa 1990-luvulta lähtöisin olevaa Siesta-lasiterassien perinnettä. Siestan tuotteet ja palvelut ovat aina asiakkaalle yksilöityjä mittatilausratkaisuja. Meidät tunnetaan hyvän ja kattavan palvelumme lisäksi Siesta-tuotteiden korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Siesta-tuoteperhe kattaa kaiken, mitä nykyaikainen alumiini- ja lasirakentaminen tarvitsee. Palvelumme takaavat jokaiselle asiakkaalle toiveiden mukaisen toimitusratkaisun. Tämän vuoksi ammattitaitoinen henkilöstömme voi tarttua myös mitä haastavampiin kohteisiin.

Siesta Lasiterassille on myönnetty Made in Finland ja Design from Finland -tunnustukset. 

Haluatko liittyä mukaan tekemään suomalaista menestystarinaa? - Katso avoimet työpaikat alla

Siestan arvot

 

ASIAKKAAN ILAHDUTTAMINEN
Palvelumme ovat laadultaan ja nopeudeltaan ylivoimaisia. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja yhteydenpitomme on avointa. Tuotamme asiakkaillemme aina laadukkaita tuotteita.

JATKUVA PARANTAMINEN
Arvioimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Asiantuntijuus ja laatu syntyvät vahvasta tahdostamme kehittää ja oppia uutta. Haluamme, että brändimme on liiketoiminta-alueillamme tunnetuin ja arvostetuin


 

YHDESSÄ KASVAMINEN
Toimimme vastuullisesti ja luomme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa maailmaa, jossa kaikkien on parempi elää.

TAHTO TEHDÄ JA ONNISTUA
Työskentelemme toimeliaalla asenteella ja ratkaisemme eteen tulevia ongelmia rohkeasti. Kaikesta toiminnastamme loistaa tekemisen ilo. Teemme aina enemmän onnistuaksemme

Siesta työnantajana

 

Me Siestalla olemme lasirakentamisen edelläkävijöitä. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme täydellisiä olotiloja yksilöidyillä ja laadukkailla tuotteillamme. Haluamme auttaa ihmisiä toteuttamaan haaveitaan. Meistä jokainen tuntee intohimoa työhönsä ja halua kehittyä eteenpäin ammatissaan. Emme pelkää haasteita, vaan tartumme niihin rohkeasti. Tuotteemme ovat aitoa mittatilaustyötä, joten myös meiltä edellytetään joustavuutta ja asiakkaan täydellistä ymmärtämistä.

Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme muistaisivat meidät jatkossakin ja suosittelisivat meitä eteenpäin hetkeäkään epäröimättä. Kun asiakas on tyytyväinen, mekin olemme. Nautimme siitä, kun näemme ilon ihmisten silmissä heidän unelmiensa saadessa muodon Siesta-tuotteissa. Jatkuva kehittyminen on meille tärkeää ja olemme vakaasti sitä mieltä, että jokainen meistä voi oppia toisilta jotain. Siesta on rento ja mukava työpaikka, jossa on helppo viihtyä.


Avoimet työpaikat


Voit luottaa meihinYhteistyökumppanimme

 

Siesta -lasiterassit tehdään aina parhaista mahdollisista materiaaleista. Nämä yhteistyökumppanimme auttavat meitä takaamaan asiakkaillemme aina täydellisen olotilan. Klikkaa logoa päästäksesi yrityksen sivuille.

Ajankohtaista