Tärkeää tietoa uuden Siesta -lasiterassin omistajalle

TAKUU- JA HOITO-OHJEET

CE-hyväksytyt Siesta-terassiovet ja -terassilasit kestävät hyvin aikaa ja erilaisia sääoloja – siitä pitävät huolen karkaistusta lasista, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat.

Myös unelmien lasiterassia on tärkeää hoitaa oikein

Kuten mitä tahansa tuotetta, on myös lasituksia hyvä hoitaa ja huoltaa oikein. Siksi uuden terassituotteen omistajan onkin tärkeää tutustua Siestan takuu- ja hoito-ohjeisiin perusteellisesti, jotta tuote tulee tutuksi ja omaksutte oikeat huolto- ja käyttötavat heti lasiterassimatkanne alussa.

Lataa takuu- ja huolto-ohje tästä >

Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin henkilökohtaisesti, jotta voimme vastata yksilöllisesti kysymyksiin ja ratkaista mahdolliset ongelmat aina tapauskohtaisesti.

Voitte tilata takuu- ja huoltoohjeen myös paperisena sähköpostitse info@siesta.fi

Takuu- ja huoltotietoa:

  • Lasien pinnat sekä alumiiniprofiilit on suositeltavaa aika ajoin pestä vedellä ja miedolla pesuaineella. Normaalit ikkunanpesuaineet sopivat hyvin. Hankausnesteitä ja hankaavia kankaita on vältettävä, ettei profiilipinta naarmuuntuisi. Terassilaseissa alempi profiiliura kannattaa aika ajoin puhdistaa, mikäli sinne kertyy likaa ja kosteutta.
  • Activ™ -pinnoitetun lasin huolto-ohjeet löydätte täältä
  • Siesta tuotteiden alumiiniosat ovat polyesterijauhemaalattuja. Tehdastoimitetut karkaistut liukuovi- ja kattolasit täyttävät standardit EN 12150-2 ja EN 12600. Karkaistun lasin murtolujuus on jopa kolminkertainen karkaisemattomaan verrattuna. Karkaistu lasi antaa karkaisemattomaan verrattuna paremman kestävyyden iskuja, taivutusta ja lämpötilan vaihteluita vastaan. 
  • Myönnämme Siesta –tuotteelle viiden (5) vuoden materiaalitakuun ostopäivästä / Siestan suorittamasta asennuspäivästä alkaen. Takuu kattaa tuotteen rakenteen kestävyyden ja normaalin kulutuskestävyyden, kun tuote on asennettu ja sitä on käytetty/hoidettu takuutodistuksen ja hoito-ohjeiden mukaisesti.
  • Asennustakuu on voimassa kaksi (2) vuotta.  
  • Terassipohjien materiaalitakuu määräytyy käytettyjen materiaalien mukaisesti. 
  • Takuusuoritus edellyttää kaikilta osiltaan täytetyn takuutodistuksen ja maksutositteen esittämisen takuukorvausta vaadittaessa.
  • Varsinainen vahvistettu takuutodistus toimitetaan asiakkaalle aina erikseen.