Jospa jatkaisitkin terassikauttasi jopa läpi vuoden?


TERASSILÄMMITTIMET JA TERASSIVERHOT


Lisää viihtyvyyttäsi terassilla Gardinin terassiverhojen ja Solamagicin lämmittimien avulla. 

Terassiverhot

Gardinin terassiverhojen valmistuksessa on käytetty PVC-vapaita kankaita, jotka ovat palosuojattuja kuitutasolla. Kankaat kestävät kosteudenvaihtelut parveke ja terassiolosuhteissa. Tuotteilla on 5-vuoden takuu.

Kierrekaihtimet /
Kierrepaneeliverhot

Kierrekaihtimet, sekä kiskoille asennettavat kierrepaneelit ovat erittäin tehokas tapa vähentää auringonkuumuutta sekä häikäisyä niin parvekkeella, kuin sisätiloissa. Auringon lämpö ja valoenergia heijastetaan lyhytaaltoisena takaisin lasista, jolloin kangas ei toimi ainoastaan kilpenä.

Paneeliverhot

Paneelileveydet ovat 59cm ja 79cm. Oma 4-urainen alumiininen kiskojärjestelmämme on saatavilla valkoisena sekä harmaana. Käytämme paneeleissa erittäin laadukkaita teatteriliukuja, jotka ovat käytössä erittäin raskaiden esiriippukankaiden liukuina.

Clips Screen kattoverho

Kankaan sivuille tulee 20mm alumiiniprofiili, jonka väliin kangas pingoitetaan. Kangas on helppo irrottaa kiinnikkeistä ikkunanpesun tai esimerkiksi talven varalle, jolloin auringon valosta ja lämmöstä haluaa nauttia mahdollisimman paljon. Koko terassi lasikattoineen on siis mahdollista peittää yhdellä ja samalla kankaalla.

Terassilämmittimet

Solamagic-lämpölamput ovat 80% edullisempia käytössä kuin kaasukäyttöiset lämmittimet, ja jopa 42% tehokkaampia kuin muun valmistajan tavalliset sähkökäyttöiset lämpölamput. Sähkönkulutus vain 0,27 € tunnissa. Värit: titaani, valkoinen ja antrasiitti.

Solamagic 1400 ECO+ PRO katkaisijalla

Suosittu ja energiatehokas lämpösäteilijä seinälle, kattoon tai telineeseen. Lämmitin, jossa yhdistyvät tehokkuus sekä monipuolisuus. Kallistuksensäädön ansiosta kohdistat lämmön sinne missä sitä tarvitset. Lisätietoa

Solamagic 2000 ECO+ PRO

Tehokas, korkean suorituskyvyn lämpölamppu, joka antaa erittäin suuren lämpöefektin. Lämmittää miellyttävällä lämpösäteilyllään jopa 17 m2 alueen.
Lisätietoa

Solamagic 2000 ECO+ PRO ARC tehonsäädöllä

Huippukehittynyt SOLAMAGIC ECO+PRO -ratkaisu, jota voit ohjata helposti älykkään kaukosäätimen avulla. Tässä mallissa voit säätää myös lämpötehoa.
Lisätietoa