Lomaile kotona, unelmiesi lasiterassilla

LASITETTU TERASSI TEKEE ARJESTASI JUHLAN

Siesta-lasiterassilla luot ylellisen lisätilan, jossa voit rentoutua kiireen keskellä tai viettää kesän juhlat ilman säävarausta. Kotimaiset terassit valmistetaan Vantaan tehtaallaamme mittatilaustyönä, mihin tahansa kohteeseen, omakotitalosta mökkiin tai saunarakennukseen. 

Tehtaallamme valmistuu vuosittain vajaa tuhat kotimaista lasiterassia.

Siesta-lasiterassit ovat vankkaa ja luotettavaa kotimaista laatua

CE-hyväksytyt Siesta-terassiovet ja terassilasit kestävät hyvin aikaa ja erilaisia sääoloja – siitä pitävät huolen karkaistusta lasista, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat. Tilauksesta lasitusten profiilit saa maalattuna kaikkiin RAL Classic -värikartan väreihin. 

Lasiterassi on vakiona sisältä lukittava ja lisävarusteena avaimellinen lukitus. Tuotetakuumme on 5 vuotta, käsittäen mahdolliset materiaalivirheet – asennustakuumme on 2 vuotta.

Lasiterassiemme takuu- ja huoltotietoa löydät lisää täältä

Huomioithan, että lasitettu terassi on ulkotila, eikä se ole täysin vesitiivis. Tietyissä sääolosuhteissa parvekkeelle/terassille voi päästä vettä tai lunta. Terassilla käytettävien kalusteiden, tekstiilien ja mattojen olisikin tämän vuoksi suotavaa olla säänkestäviä ja ulkokäyttöön soveltuvia. Terassin viihtyvyys ja käytettävyys paranee oikeilla ulkotiloihin suunnitelluilla materiaalivalinnoilla.

Katso kuvia toteuttamistamme lasiterasseista

Yksityiskohtia:

  • RAL 9010 Valkoinen
  • RAL 7024 Harmaa
  • RAL 9005 Musta

Tilaa lasiterassin maksuton suunnittelu info@siesta.fi tai 

soita numeroon 010 327 3300

 

 

RAHOITUS

Siesta-tili

Siesta-tili on vaivaton ja helppo rahoitusratkaisu lasiterassillesi. Tarjoamme yhteistyössä Osuuspankin kanssa terassirahoitusta. Valitsemalla rahoitukseksi Siesta-tiliin saat nyt jopa 6 kk korotonta maksuaikaa ja voit maksaa luoton pois milloin tahansa, ilman lisäkuluja. Osuuspankin jäsen- ja etuasiakkaille kertyy bonusta ja korot voit vähentää verotuksessa.

AVAA TÄSTÄ SIESTA-TILI