Terassin suunnittelu

Mittatilaustyönä valmistettavien Siesta-lasitusratkaisujen suunnittelu tehdään aina tapauskohtaisesti, jotta tuote sopii varmasti täydellisesti kohteeseensa. Lasitusratkaisujen suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista. Kaikki alkaa suunnittelukäynnistä, jossa katsastetaan vaihtoehdot – ja ennen kaikkea mietitään yhdessä, millaisen ratkaisun sinä haluat.

Ja mikä parasta: Meillä asioidessasi suunnittelupalvelu on aina maksutonOta yhteyttä asiantuntijoihimme, niin tulemme maksuttomalle suunnittelukäynnille ja katsomme yhdessä, millainen ratkaisu on paras valinta kohteeseesi.

Maksuton suunnittelukäynti sisältää: 

  • Kohteen kartoitus
  • Tuotteisiin ja ratkaisuihin tutustuminen yhdessä suunnittelijan kanssa kotonasi
  • Tutustumisen materiaaleihin, työvaiheisiin ja aikatauluun
  • 3D-kuvat ratkaisusta
  • Tarkan laskelman kustannuksista
  • Osallistuminen 5000€ terassilahjakortin arvontaan

TILAA MAKSUTON SUUNNITTELUKÄYNTI

Siesta Plan™

Siesta Plan™on yhtiön itse tuottama 3D-suunnitteluohjelma lasiterassien suunnitteluun. Ohjelman avulla asiakkaamme saavat tarkat 3D-havainnekuvat nähtäväksi heti ensimmäisellä käynnillä. Siesta Plan™ ohjaa suunnittelijaa toimimaan oikein ja järjestelmällisesti. Siesta Plan™ hoitaa suunnittelijan puolesta myös tarkan tarjouslaskennan.

Avaimet käteen-palvelu

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Ensimmäinen askel kohti omaa Siestaa on helppo ottaa.

Maksuttoman suunnittelukäynnin aikana tutustumme tarpeisiisi ja toiveisiisi sekä etsimme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tilaa omasi jo tänään!