ETSIMME PARHAITA TEKIJÖITÄ

Haluatko tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvällä fiiliksellä? Tahdomme olla alan paras ja tarvitsemme siihen alan parhaat tekijät. 

Kansainvälistymme ja kasvamme voimakkaasti, joten etsimme jatkuvasti lisää huipputyyppejä. Hae mukaan!

Siestan tuotteisiin ja kotimaiseen laatuun on luotettu jo 25 vuotta!

Tule tekemään asiakkaidemme unelmista kanssamme totta.


Siesta työpaikkana

Me Siestalla olemme lasirakentamisen edelläkävijöitä. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme täydellisiä olotiloja yksilöidyillä ja laadukkailla tuotteillamme. Haluamme auttaa ihmisiä toteuttamaan haaveitaan. Meistä jokainen tuntee intohimoa työhönsä ja halua kehittyä eteenpäin ammatissaan.

Emme pelkää haasteita, vaan tartumme niihin rohkeasti. Tuotteemme ovat aitoa mittatilaustyötä, joten myös meiltä edellytetään joustavuutta ja asiakkaan täydellistä ymmärtämistä.

Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme muistaisivat meidät jatkossakin ja suosittelisivat meitä eteenpäin hetkeäkään epäröimättä. Kun asiakas on tyytyväinen, mekin olemme. Nautimme siitä, kun näemme ilon ihmisten silmissä heidän unelmiensa saadessa muodon Siesta-tuotteissa. Jatkuva kehittyminen on meille tärkeää ja olemme vakaasti sitä mieltä, että jokainen meistä voi oppia toisilta jotain. Siesta on rento ja mukava työpaikka, jossa on helppo viihtyä.

Tule kasvamaan kanssamme!

AVOIMET TYÖPAIKAT