Luotettua kotimaista laatua jo 25 vuoden kokemuksella!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA SIESTA -LASITERASSEISTA


 

  "Homma toimi kaikin puolin hyvin, vaikka lasitetun terassin paikka olikin hieman haastava - kiitos siis suunnittelijalle! Myös asentajat osasivat hommansa!" 

- Susan, Akaa

" Taloyhtiön asukkaat ihailevat laadukasta työtä ja yleisilmettä. Kiitosta on satanut mm. tyylikkyydestä. Terassi on juuri tähän tähän pihaan ja kerrostaloon sopiva!"

  - Saara, Kirkkonummi

 

 

  "Hyvän suunnittelutyön vuoksi meillä on nyt olohuoneen jatkona "uusi" huone, josta olemme saaneet nauttia todella paljon; satoi tai paistoi,  tuulelta suojassa." 

- Irma, Tampere

TUULEN JA SATEEN SUOJAA SAARISTOON

Pellingin saaristossa kahdella mökillä on nyt uudet säänkestävät lasiterassit. Projekti käynnistyi lasten mökiltä, jonka terassi vaati uusia lautoja lahojen tilalle. Avoterassi oli hyvin tuulinen ja se haluttiin suojata käyttöajan pidentämiseksi. Lasituksien ansiosta terassista tuli kuin yksi huone mökille lisää. Korkeiden ikkunoiden ansiosta luonto pysyy todella lähellä. Tyynenä ja lämpimänä päivänä terassille saa läpivedon ovista ja pienistä sivuikkunoista. Tukalasta kuumuudestakaan ei tarvitse kärsiä.Lue lisää

LASITUS MAHDOLLISTAA TERASSIN MONIPUOLISEN KÄYTÖN YMPÄRI VUODEN 

Siesta toteutti lahtelaisen Kalilaisen perheen omakotitalon takaterassille terassilasituksen talvella 2016. Lasitetut seinät ja lasikatto mahdollistavat terassin käytön ympäri vuoden – säällä kuin säällä. Lasituksen asennus toteutettiin avaimet käteen -palveluna, jolloin perheen ei itse tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin terassin pohjapiirrustusten toimittamisesta Siestalle.

Lue Lisää

KAHDEN KERROKSEN TERASSI

Kaksikerroksinen Siesta-lasiterassi toi Tuusulassa asuvan Romppasen perheen upeaan kotiin uusia ulottuvuuksia. Nyt kaksi lisähuonetta ovat ahkerassa käytössä satoi tai paistoi.
Lue lisää

LASITETTU TERASSI MUUNTAUTUU MONEKSI

Sairaanhoitaja Tomi Salomaa asuu Lahden Karistossa vaimonsa kanssa. Itse rakennettu terassi kaipasi uudistusta Keväällä 2016, jolloin Siesta astui kuvioon ja teki terassiin peruskorjauksen ja lasituksen. Nyt 40-neliöisellä terassilla vietetään esimerkiksi lapsenlapsen syntymäpäiviä, grillaillaan ja katsotaan urheilua miesporukalla säästä piittaamatta.
Lue lisää

LASITERASSI ON TOIMIVA OLOHUONEEN JATKE

Irma ja Pekka Latva asuvat Tampereen Ikurissa vuonna 2009 valmistuneessa omakotitalossa. Latvat tutustuivat lasiterasseja valmistavaan Siestaan messuilla ja ihastuivat tuotteiden laadukkuuteen ja toimiviin lukitusmenetelmiin. Nyt Latvojen kotia koristaa komea lasitettu terassi, jossa myös perheen koira viihtyy.  Lue lisää

"Ihanat lasitukset, olen todella tyytyväinen niihin, sekä palveluun!"

- Linda, Etelä-Suomi

 

"Tiedotus toimi todella hyvin lasien valmistuksesta asennukseen. Suosittelen!"

- Asiakas, Raisio

"Kiitos laseista, olen erittäin tyytyväinen. Suunnittelu ja toimitus oli loistava, huomioiden oma toiveeni (kuten myyjä sanoi lasit tulevat asiakkaalle). Lasit tulivat jopa 1kk etuajassa. Kiitos asentajalle huolellisesta työstä. Olisi vaan pitänyt hankkia lasit paljon aikaisemmin!! Nyt terassi pysyy siistinä ja sinne on mukavaa piipahtaa. Kesäterassista on ollut nyt paljon enemmän iloa koska sitä voi käyttää nyt aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Hankimme myös lämmittimen. Olemme erittäin tyytyväisiä."

 

- Marja, Espoo