Siesta -terassiarvonnan säännöt

1. Järjestäjä 

Siesta Group Oy, Piitie 1 01510 Vantaa (Jäljempänä Siesta” tai ”Järjestäjä”) 

2. Kilpailuaika 

Kilpailuaika on 1.1.2019 – 31.12.2019. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä. Postitse toimitetut osallistumiset hyväksytään 31.12.2019 asti. Arvonta suoritetaan 10.1.2019. 

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki ne 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joille on Siestan toimesta tehty suunnittelukäynti vuoden 2019 aikana. Kilpailuun ei kuitenkaan voi osallistua Siestan ja jälleenmyyjien työntekijät. Kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot internetissä osoitteessa www.siesta.fi, soittamalla numeroon 010 3273301 tai palauttamalla kilpailulipukkeen, joita on saatavissa Siestan lehti-ilmoituksissa tai markkinointikirjeissä.

4. Palkinto ja sen arvonta 

Kilpailun palkintona on 5.000 euron terassilahjakortti kilpailun voittajan valitsemiin Siestan lasiterassituotteisiin. Lahjakortin arvon voi käyttää Siestan tuotteisiin tai muihin palveluihin, kuten asennukseen. Jos kilpailun voittajan valitseman tuotteen tai palvelun hinta jää alle palkintosumman, erotusta ei hyvitetä. Terassinrakennuskustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista. Terassituotteiden ja palveluiden hinnoittelu tapahtuu Siestan normaalien hinnoitteluperiaatteiden mukaisesti eikä tuotteisiin voi käyttää mahdollisia Siestan kamppanjaetuja.

5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus 

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös www.siesta.fi -nettisivuilla. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten kohteen mittaamisesta. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 30.6.2019, jonka jälkeen Järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

6. Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 

7. Arpajaisvero ja muut kustannukset 

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista Suomessa. 

8. Palkinnon hyvittäminen tai vaihto 

 Mikäli voittaja on ostanut kilpailuaikana tuotteita Siestalta, hyvitetään kauppasummasta 5.000 euroa, kuitenkin korkeintaan kilpailuaikana ostetun kauppasumman määrä. Kauppahinnan hyvitys ei koske kilpailuajan ulkopuolella tehtyjä Siesta -lasiterassitilauksia. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. 

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.