Ilmastointilaitearvonta – säännöt

1. Järjestäjä 

Siesta Group Oy, Piitie 1 01510 Vantaa (Jäljempänä Siesta” tai ”Järjestäjä”) 

2. Kilpailuaika 

Kilpailuaika on 1.8.2021 – 30.8.2021. Tämän jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Arvonta suoritetaan 7.9.2021.  

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki ne 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joille on Siestan toimesta varattu toteutuva suunnittelukäynti kilpailuajan välisenä aikana. Kilpailuun ei kuitenkaan voi osallistua Siestan ja jälleenmyyjien työntekijät. Kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot internetissä osoitteessa https://www.siesta.fi/varaa-suunnitteluaika, soittamalla numeroon 010 3273301 tai sähköpostitse info@siesta.fi.

4. Palkinto ja sen arvonta 

Kilpailun palkintona on siirrettävä ilmastointilaite (arvo noin 500€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä muiksi tuotteiksi.

5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus 

Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan myös www.siesta.fi -nettisivuilla tai somessa, mikäli voittaja antaa tähän suostumuksen. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten postitoimituksesta. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 30.11.2021, jonka jälkeen Järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

6. Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. 

7. Arpajaisvero ja muut kustannukset 

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen liittyvistä kustannuksista Suomessa. 

8. Palkinnon hyvittäminen tai vaihto 

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. 

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.